În curs de procesare...

MOMENTAN NU POT FI ONORATE COMENZILE ONLINE. VOM REVENI CU INFORMATII IN CURAND!!!

Termeni si conditii

Piesele auto comercializate de SC Albosmart SRL, sub site-ul http://www.kitdedistributie.ro sunt piese originale sau piese interschimbabile cu piesele originale, conform cataloagelor si listelor editate de producatori. Garantia se aplica in conformitate cu H.G. 394/1995 si H.G. 786/1996. Termenul de garantie este de 18 luni pentru piesele de folosinta indelungata. Piesele de folosinta indelungata sunt: ambreiaje, arcuri, amortizoare, articulatii, planetare, elemente de caroserie, elemente de frana, semnalizatoare, stopuri, cabluri, pompe, radiatoare, tobe si tevi de esapament, rulmenti, fise de bujii, piese de electromotor si alternator, piese de motor in miscare.

Termenul de garantie incepe de la data vanzarii produsului catre consumator. Produsele care in perioada de garantie prezinta defecte de material, de functionare sau de fabricatie, vor fi inlocuite cu altele noi cu conditia returnarii lor in termen de 7 zile calendaristice. Vanzatorul este exonerat de raspunderea privind garantia sau aceasta poate fi anulata in urmatoarele situatii:

 • piesa nu a fost montata de personal specializat intr-un service auto autorizat RAR sau de producatorul autovehiculului.
 • piesa s-a defectat in urma unui montaj incorect sau datorita folosirii in ansamblu cu alte componente uzate, defecte sau modificate.
 • piesa a fost utilizata pentru alta aplicatie decat cea indicata de producator sau inlocuind o piesa cu alte specificatii, utilizarea eronata din datele inexacte furnizate de client sau din neconfruntarea cu piesa de inlocuit.
 • piesa s-a uzat ca urmare a suprasolicitarii sa intretinerii incorecte sau insuficente a autovehiculului, neefectuarii reviziilor periodice conform recomandarilor producatorului autoturismului, atelierul de specialitate care a efectuat montajul nu a stabilit verificarile si reglajele ulterioare conform tehnologiei de montaj sau impuse de producator.
 • autovehiculul a fost accidentat sau a suferit avarii produse de factori externi.
 • autovehiculul a fost folosit in alte scopuri decat cel prevazut de constructor sau a fost exploatat in conditii necorespunzatoare.
 • piesa prezinta urme de lovituri, zgarieturi, indoituri, rupturi, deformari.
 • piesa prezinta o uzura normala.

 

Piesele care fac obiectul unei reclamatii in garantie, vor fi insotite de urmatoarele documente:

 • factura de achizitie.
 • dovada montarii piesei intr-un service de reprezentanta sau autorizat RAR (deviz sau factura de montaj).
 • nota constatare emisa de un service autorizat RAR, care sa descrie detaliat defectiunea.
 • copia certificatului de inmatriculare al autovehiculului, nr. de kilometri la prima venire si nr. de kilometrii la constatarea defectiunii.

Reclamatiile referitoare la neconcordanta dintre marfa si factura se accepta numai daca acestea au fost sesizate in termen de maxim 2 zile lucratoare de la livrare.

NU se admit retur piesele cu ambalaj deteriorat, piesele care au fost deja montate.

Datorita faptului ca lucram cu o baza de date ce contine foarte multe repere, si actualizarea preturilor reprezinta un proces indelung si continuu, ne rezervam dreptul de a informa clientii ulterior comenzii efectuate online de posibile modificari ale preturilor fata de cele existente pe site.

Termeni si conditii de utilizare magazin online

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.kitdedistributie.ro.

Site-ul www.kitdedistributie.ro este operat de societatea SC Albosmart SRL, cu sediul in Buzau, cod de identificare fiscala RO28898069. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului www.kitdedistributie.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. Preturile si stocurile afisate in magazinul online sunt orientative si pot suferi modificari fara o notificare prealabila.Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatbilitatea acestuia inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si www.kitdedistributie.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Administratorul www.kitdedistributie.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.


Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului www.kitdedistributie.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii www.kitdedistributie.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.


Disponibilitatea serviciului

Administratorul www.kitdedistributie.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului www.kitdedistributie.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Pentru alte intrebari sau sugestii referitoare la termenii si conditiile de utilizare a magazinului nostru online va stam la dispozitie.